Az autóbérlés feltételei

 

Az autóbérlés folyamata az Olcsó Autóbérlés Budapestnél

Mindenekelőtt válassza ki az Olcsó Autóbérlés Budapest weboldalán a bérelni kívánt autót a Bérelhető autók menüpont alól! Amennyiben döntés előtt szeretne személyesen is segítséget kérni, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére, hogy biztosan az igényeinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb autót bérelje.

 

A bérelt autók átvétele/átadása

Az Olcsó Autóbérlés weboldalán kiválasztott bérautó foglalására az alábbiak szerint kerül sor:

  • Kérjük, miután kiválasztotta a bérelni kívánt autót, vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben az Olcsó Autóbérlés Budapest ügyfélszolgálatával, hogy meggyőződjön róla, a bérelni kívánt autó szabad-e az Ön által igényelt időszakban!   
  • Miután leegyeztették a választott autót és a foglalás időszakát, ügyfélszolgálatunkkal egyeztet majd időpontot az autóátvétel helyszínéről, továbbá kollégáink elmondják Önnek, milyen okmányokra lesz majd szükség a bérleti szerződés megkötéséhez.
  • Magánszemély esetén szükséges okmányok: érvényes, legalább 1 éves B-kategóriás jogosítvány, a jogosítványon felül pedig személyigazolvány és lakcímkártya.

 

Az autóbérlés díja/kaució

A bérlésre kínált autók az Olcsó Autóbérlés Budapest weboldalán feltüntetett napidíjakért vehetőek igénybe. Feltüntetett áraink minden esetben nettó árak. Az autóbérlés és az esetlegesen bérelni kívánt tartozékok díján kívül Önnek csak a kaució és az esetleges túlfutási díjjal kell számolnia.

Az Olcsó Autóbérlés Budapesten által kínált autók bérleti díja mellett minden esetben megtalálja, az adott gépjárművel naponta maximum hány km tehető meg. Amennyiben ezt a napi kilométerlimitet túllépi, akkor kilométerenként minimális túlfutási díj felszámolására kerül sor.

Autóinkat minden esetben tisztán, kitakarított állapotban adjuk át bérlőinknek.

Sok autókölcsönzővel ellentétben az Olcsó Autóbérlés Budapest ezért nem számít fel külön 2-3000 Ft takarítási díjat! 

A bérleti díj az autóbérlés kezdetekor fizetendő készpénzben vagy átutalással a kaució összegével együtt.

 

 

Mit tartalmaz az Olcsó Autóbérlés Budapest napidíja?

  • kötelező biztosítás
  • Casco-biztosítás a teherautókon
  • téli-nyári gumik és azok cseréje
  • teljesítményadó
  • cégautóadó
  • a választott autótól függően megyei autópálya matricát.

Címkék

olcsó autóbérlés budapest, olcsó autóbérlés feltételek, bérelt autók átadása, bérelt autók átvétele, olcsó autóbérlés budapest napidíj

Please publish modules in offcanvas position.